Počasí dnes5 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

U Chebu se podařilo vyprostit lokomotivu, která v úterý vykolejila

Na železniční trati mezi Chebem a Tršnicemi se podařilo dopoledne dostat zpět na koleje lokomotivu, která v úterý ráno vykolejila a skončila mimo kolejiště. Díky tomu se na hlavní trať z Chebu do Karlových Varů částečně vrátila železniční doprava. Omezení provozu skončilo dnes odpoledne. Do té doby jezdily vlaky přes Františkovy Lázně.

Podle webu Českých drah přesměrování vlaků přes Františkovy Lázně způsobovalo zpoždění pět až deset minut. Vyprošťování takzvaného lokotraktoru začalo ráno.

„To vše se povedlo za pomoci dvou drážních jeřábů, jeřábové četě, hasičům Správy železnic, JPO Cheb, JPO Praha a JPO České Budějovice,“ popsali Drážní hasiči Cheb na svém facebookovém profilu. 

Podle pracovníků Správy železnic, která likvidaci následků havárie zajišťuje, převezou nyní stroj do depa, kde ho odborníci důkladně prohlédnou.

Lokotraktor v úterý ráno při posunování narazil do zarážedla a vykolejil. Při nehodě nikdo neutrpěl zranění. Hasiči v úterý lokomotivu stabilizovali a zajistili proti úniku provozních kapalin .

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Drážní hasiči Cheb

Štítky ČR, nehoda, železnice, Cheb, Františkovy Lázně, Karlovy Vary, Tršnice, Správa železniční dopravní cesty, České dráhy, Praha, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Chebu se podařilo vyprostit lokomotivu, která v úterý vykolejila  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.