Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidiči osobáku upadl za jízdy na ruku žhavý oharek od cigarety, lekl se a zezadu narazil do dvou motorkářů

Kouření cigarety při řízení osobního automobilu se šeredně vymstilo třicetiletému motoristovi. Když mu spadl žhavý oharek na ruku, naboural zezadu do dvou motorkářů. Nehoda se stala na silnici ve Skalné na Chebsku.

„Řidič osobního automobilu značky Škoda, jedoucí ve směru na Starý Rybník, se zřejmě plně nevěnoval řízení. Řidič měl za jízdy kouřit, přitom mu měl na ruku upadnout žhavý popel z cigarety, který se snažil z ruky oklepat a následně měl zezadu narazit do dvou motocyklů stojících při pravé straně pozemní komunikace, na kterých v tu dobu seděli jejich řidiči,“ popsal nehodu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Šedesátiletý řidič motocyklu byl se svým zraněním převezen do nemocnice k ošetření. Druhý řidič motocyklu, jednasedmdesátiletý muž, naštěstí vyvázl bez zranění. Všichni tři motoristé se po dopravní nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u všech vyšla s negativním výsledkem. Škoda na poničeném vozidle a motocyklech byla předběžně odhadnuta na částku téměř 140 tisíc korun.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky narazil do motorkářů, oharek od cigarety, kouřil a havaroval, zranil motorkáře, cigareta, motocykl, okres Cheb, Skalná, ŠKODA AUTO a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči osobáku upadl za jízdy na ruku žhavý oharek od cigarety, lekl se a zezadu narazil do dvou motorkářů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.