Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hasiči vyprošťovali traktor na údržbu sněhu, hrozilo nebezpečí, že se zřítí z prudkého svahu

Plné ruce práce mají od dnešního rána v souvislosti s čerstvě napadaným sněhem také hasiči v Karlovarském kraji. Vyprošťovali například traktor sloužící pro údržbu komunikací, který havaroval v Dolních Pasekách u Aše. Už ve středu hasiči zasahovali u vážné nehody v Bečově nad Teplou, kam přiletěl i vrtulník letecké záchranné služby.

„Traktor zůstal viset nad prudkým svahem a hrozilo, že spadne se svahu dolů. Hasiči ze stanice Aš zajistili traktor proti dalšímu pohybu, na pomoc si poté zavolali kolegy drážní hasiče s vyprošťovacím speciálním vozidlem. Traktor se podařilo bezpečně vyprostit, událost se obešla bez zranění,“ uvedl mluvčí hasičů Martin Kasal.

Už ve středu zasahovali hasiči v Bečově nad Teplou na Karlovarsku, kde osobní auto narazilo do rodinného domu. Přivolaní hasiči ze dvou jednotek vyprostili zraněného řidiče, zajistili prostor pro přistání záchranářského vrtulníku a pomohli s transportem.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS KVK

Štítky Hasiči, vyprošťování, sníh, kalamita, traktor, nehoda traktoru, svah, Karlovarský kraj, , Bečov nad Teplou, Dolní Paseka, Martin Kasal, údržba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči vyprošťovali traktor na údržbu sněhu, hrozilo nebezpečí, že se zřítí z prudkého svahu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.