Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Volkswagen s mladou posádkou narazil do stromu, u nehody zasahovala i letecká záchranná služba

Start vrtulníku letecké záchranné služby si vyžádala nehoda osobního automobilu, který havaroval v ulici Karla Čapka v Sokolově. Vozidlo narazilo do stromu. Těžké zranění utrpěl jedenadvacetiletý spolujezdec. Zraněni byli i dva mladí muži.

„Devatenáctiletý řidič osobního automobilu značky Volkswagen nepřizpůsobil v ulici Karla Čapka rychlost vozidla stavu pozemní komunikace a svým schopnostem. Následně měl najet na obrubník, od něj se odrazit na travnatý ostrůvek a poté sjet ze silnice a narazit přední částí vozidla do stromu,“ popsal nehodu mluvčí policie Jakub Kopřiva.

„Při dopravní nehodě došlo ke zranění osmnáctiletého spolujezdce, který byl ošetřen v nemocnici a také jednadvacetiletého spolujezdce, který byl se svým zraněním letecky transportován do nemocnice v Plzni,“ řekl mluvčí policie.

Po dopravní nehodě se devatenáctiletý řidič podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Zároveň se podrobil orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který taktéž vyšel s negativním výsledkem. Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na částku 20 tisíc korun.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, nehoda osobního automobilu, složky IZS, havárie, strom, Volkswagen, Karel Čapek, úraz, Sokolov, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volkswagen s mladou posádkou narazil do stromu, u nehody zasahovala i letecká záchranná služba  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.