Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mladá řidička se vyhýbala zvěři a dostala smyk. Postupně nabourala do dvou domů a značně je poškodila

Dva rodinné domy v Kraslicích na Sokolovsku silně poničila svým osobním automobilem teprve osmnáctiletá řidička. Chybělo jen málo, aby se do jednoho domu probourala přes zeď. Nehoda se stala podle slov motoristky údajně proto, že se vyhýbala zvěři. Se svým vozem pak šla od nárazu k nárazu jako kulečníková koule.  

„Mladá řidička osobního vozidla značky Nissan, jedoucího do centra Kraslic se měla chtít vyhnout zvířeti na silnici. Nepřizpůsobila ovšem rychlost vozu svých schopnostem a stavu silnice. Auto dostalo smyk, přejelo do protisměru a narazilo do zdi rodinného domu. Od něj se měl automobil odrazit zpět do silnice a vzápětí narazit do dalšího rodinného domu,“ popsal nehodu mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Náraz byl tak silný, že v pokoji jednoho z poškozených domů se téměř vytrhl z proražene zdi radiátor. Při nehodě řidička utrpěla zranění a záchranáři ji převezli k ošetření do nemocnice v Sokolově. Dechová zkouška provedená na místě měla negativní výsledek. Škoda na vozidle a poničených rodinných domech byla předběžně odhadnuta na částku 350 tisíc korun.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR / HZSKVK

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, srážka, záchranáři, Sokolov, dům, rodinný dům, silnice, Kraslice, okres Sokolov, Nissan, Nemocnice Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá řidička se vyhýbala zvěři a dostala smyk. Postupně nabourala do dvou domů a značně je poškodila  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.