Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Na dálnici opět uvízly kamiony, na vozovkách se tvoří kluzká vrstva

Špatně sjízdné jsou kvůli hustému sněžení i hlavní tahy v Karlovarském kraji. Na dálnici D6 v kopci uvízly kamiony. Sníh zůstává na silnicích ležet i ve městech, kde se tvoří kluzká vrstva. Ve vyšších polohách mohou vozovky namrzat. Teploty zůstávají pod nulou, a silnice proto silně kloužou, přibývá nehod.

Na dálnici D6 v takzvaném Loučkovském kopci zůstávají stát kamiony, které se nemohou rozjet na zasněžené vozovce. Některá nákladní auta se je snaží objet a postupně omezují provoz. Dopravu tam hlídá policie.

Na dálnici jsou jen vyjeté koleje v jednom pruhu. Kvůli hustému sněžení je dálnice mezi Chebem a Karlovými Vary sjízdná se zvýšenou opatrností. Dopravu tam komplikuje i snížená viditelnost.

Na silnici 20 u Bečova nad Teplou ve směru na Plzeň uvízl kamion, foto: dopravniinfo.cz

V kraji se od rána teplota pohybuje od tří do pěti stupňů Celsia pod nulou. Silničáři kromě vrstvy nového sněhu upozorňují na námrazu a zhoršenou viditelnost způsobenou hustým sněžením.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS KVK

Štítky doprava, komplikace, sníh, Karlovarský kraj, sjízdnost, dálnice, silnice, Karlovy Vary, Cheb, Plzeň, Bečov nad Teplou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na dálnici opět uvízly kamiony, na vozovkách se tvoří kluzká vrstva  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.