Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dopravu v kraji komplikuje husté sněžení, kamiony na dálnici zablokovaly všechny jízdní pruhy

Husté sněžení komplikuje od odpoledne dopravu v celém kraji. Sníh zůstává ležet na silnicích a pod ním vzniká kluzká vrstva. Špatně sjízdné jsou komunikace ve městech i hlavní tahy. Část dálnice D6 je neprůjezdná. V kraji přibývá dopravních nehod, celkem se jen za odpoledne stalo okolo 20 nehod, řekla večer novinářům krajská policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Kvůli nehodě kamionu u Jenišova, kterou se ostatní kamiony snažily objet a uvízly, byla odpoledne zablokovaná dálnice D6 ve směru z Chebu do Karlových Varů. Dálnici se podařilo zprůjezdnit až po 19:00. Za nehodou se tvořily dlouhé kolony.

Jen vyjeté koleje v jednom pruhu byly odpoledne na dálnici D6 mezi Chebem a Karlovými Vary. V kopcích občas stály kamiony, které na sněhu klouzaly. Nehody se staly na silnici mezi Bečovem nad Teplou a Toužimí nebo u Nové Role a na mhoha dalších místech.

V kraji se od rána teplota pohybuje lehce pod nulou. Kromě kluzkých vozovek silničáři upozorňují i na zhoršenou viditelnost způsobenou hustým sněžením.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Daněk

Štítky doprava, nehoda, sníh, D6, policie, dálnice, havárie, Karlovy Vary, Dálnice D6, Cheb, Policie České republiky, Jenišov, Karlovarský kraj, Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravu v kraji komplikuje husté sněžení, kamiony na dálnici zablokovaly všechny jízdní pruhy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.