Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Dopravní podnik znovu ruší noční a školní spoje

Na základě nových vládních opatření rozhodlo vedení karlovarského dopravního podniku o omezení některých spojů. Školáci mají delší prázdniny a ode dneška platí noční zákaz vycházení.

„Omezení platí již od dnešního dne. V celé republice platí zákaz vycházení od 23 do 5 hodin ráno a to je doba, kdy v minulosti jezdili spoje prázdné. Proto k tomuto rozhodnutí přistoupilo vedení dopravního podniku už v listopadu a nyní se tedy vrací do tohoto úsporného provozu,“ uvedla mluvčí karlovarského magistrátu Helena Kyselá.

Omezení bude platit do odvolání a dotkne se i školních spojů na začátku příštího týdne. To je dáno prodloužením zimních prázdnin. Školní spoje budou od 21. prosince zrušeny. Od pátku 18. prosince do odvolání budou tedy poslední rozjezdy od Tržnice kolem půl jedenácté večer, další noční linky nevyjedou.

„Naopak v pátek 18. prosince se znovu rozjede lanovka na Dianu, přístupná bude i vyhlídková věž,“ dodala mluvčí magistrátu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky mhd, omezení, noční spoje, Karlovy Vary, DPKV, dopravní společnost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopravní podnik znovu ruší noční a školní spoje  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.