Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V červnu na silnicích v Karlovarském kraji zemřel jeden člověk, stejně jako loni

V červnu zemřel při dopravních nehodách na silnicích v Karlovarském kraji jeden člověk, stejně jako loni v tomto období. Od začátku roku si nehody v kraji vyžádaly čtyři životy. Vyplývá to z předběžných statistik dopravní policie a informací ČTK.

Celkem se v červnu stalo 210 nehod, což je o 38 více než loni. Při nehodách bylo pět lidí těžce zraněno, 37 lehce. Celková škoda byla vyčíslena na 13,83 milionu korun, což je meziročně zhruba o tři miliony korun více.

Jediná smrtelná červnová nehoda se stala 18. června odpoledne v Nejdku na Karlovarsku. „Nehoda se stala v Karlovarské ulici, kde došlo ke střetu motocyklu se zaparkovaným autem. Řidič utrpěl zranění, kterým na místě podlehl,“ uvedla mluvčí policie Kateřina Pešková.

V Nejdku na Karlovarsku zemřel dnes odpoledne řidič motocyklu, který narazil do zaparkovaného auta. Příčiny a okolnosti tragické nehody policie vyšetřuje, informovala krajská policejní mluvčí.

Další větší nehoda se stala 30. června na průtahu Karlových Varů. Při události se jeden člověk lehce zranil, řekl krajský policejní mluvčí Jan Bílek.

Nejčastější příčinou nehod bylo nepřizpůsobení jízdy okolnostem, druhou nejčastější příčinou bylo nedání přednosti. Nejvíce nehod se stalo v pátek 3. června, a to 15.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, nehoda, automobilová, červen, 2022, Karlovarský, havárie, Karlovarský kraj, silnice, Jan Bílek, Nejdek, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V červnu na silnicích v Karlovarském kraji zemřel jeden člověk, stejně jako loni  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.