Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Paliva v Karlovarském kraji od minulého týdne znovu zdražila

Litr nejprodávanějšího benzinu Natural 95 se aktuálně u čerpacích stanic Karlovarského kraje prodává v průměru za 47,79 Kč, před týdnem byl o 23 haléřů levnější. O 1,12 koruny na litru zdražila nafta, za litr teď řidiči dají průměrně 47,80 Kč. Podle údajů společnosti CCS, která ceny sleduje, motoristé nyní platí za benzin o 15,45 koruny více než před rokem, za naftu o 17,42 koruny více než loni.

Průměrná cena benzinu Natural 95 v celé ČR je 47,96 Kč za litr, u nafty 48,00 Kč. Nejlevnější paliva v kraji prodávají na Chebsku, benzin mají u tamních čerpacích stanic v průměru za 47,55 Kč a naftu za 47,79 Kč. Nejvíc platí za benzin motoristé na Karlovarsku, kde za litr zaplatí průměrně 48,07 Kč. Nafta je v kraji nejdražší na Sokolovsku, litr se tam prodává průměrně za 47,83 Kč.

Nejlevnější benzin natankují řidiči v Ústeckém kraji, kde je litr v průměru za 47,66 Kč. Nafta je nejlevnější v Královéhradeckém kraji, litr tam prodávají průměrně za 47,71 Kč. Naopak nejdražší paliva nabízejí pumpy v Praze, kde litr benzinu stojí průměrně 48,48 Kč. Nafta se tam tankuje za 48,44 Kč za litr.

V sousedním Německu mírně zlevnil benzin, cena nafty zůstává zhruba stejná. Srovnatelný typ benzinu se podle serveru benzinpreis-aktuell.de prodává v přepočtu za 48.94 koruny, nafta stojí v průměru 52,20 koruny.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky čerpací stanice, cena pohonných hmot, zdražení paliva, nafta, benzín, motorová nafta, Karlovarský kraj, Česko, okres Cheb, Německo, okres Sokolov, Ústecký kraj, Praha, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Paliva v Karlovarském kraji od minulého týdne znovu zdražila  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.