Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Školy v Ostrově postihl covid-19. Některé musí na pár dní zavřít

Školy v Ostrově na Karlovarsku zasáhl koronavirus. Kvůli onemocnění musí město některé zavřít. Nemocní jsou vyučující i samotní studenti. Informovalo o tom město na svém facebookovém profilu.

„Vážení občané, vzhledem k výraznému nárůstu počtu onemocnění koronavirem (COVID-19) dochází ke změnám ve fungování MŠ a ZŠ na území města Ostrov,“ informovalo město.

Například na ZŠ a MŠ Myslbekova je většina zaměstnanců v karanténě či izolaci. Ředitel tak dnes musel celou mateřskou školu zavřít. Zatím není jasné, jak dlouho omezení potrvá. Druhý stupeň má distanční výuku. 

Na MŠ Ostrov v Masarykově ulici je ode dneška do 28. ledna jedna třída v karanténě. Na MŠ Palackého je také většina zaměstnanců v karanténě či izolaci. Ředitelka tak mateřskou školu, kde se navíc objevily neštovice, uzavřela do 28. ledna. 

ZŠ Májová má nyní čtyři třídy v karanténě a celkem chybí sedm zaměstnanců, dnešní testování odhalilo 12 pozitivních dětí. „Věříme, že ke zlepšení situace dojde co nejdříve. V případě dalších změn Vás budeme neprodleně informovat. Přejeme všem pevné zdraví i nervy,“ vzkázalo město. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky škola, covid, Ostrov, učitelé, žáci, koronavirus, COVID-19, karanténa, mateřská škola, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Školy v Ostrově postihl covid-19. Některé musí na pár dní zavřít  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.