Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Patříte mezi tvůrčí seniory? Dokažte, že pro vás není věk překážkou

Hejtman Karlovarského kraje vyhlašuje osmý ročník výtvarné soutěže pro obyvatele kraje starší šedesáti let. Soutěžit se bude v kategoriích ruční práce, kresba, malba, grafika a fotografie. Příspěvky do soutěže je možné odevzdávat od začátku ledna.

„Vyhlašuji další ročník velmi oblíbené soutěže, která se zaměřuje na naše nejstarší občany. V této nelehké době se tak mohou chopit malířských potřeb, fotoaparátů a dalších propriet pro ruční práce a vytvořit jedinečná díla, která se budou ucházet o umístění v naší soutěži. Při tvorbě tak mohou alespoň na chvíli zapomenout na starosti, jež přináší současné situace,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek (KOA).

Každý senior může přihlásit jednu práci do každé kategorie. Ta nesmí být starší než dva roky. Porota bude vybírat tři nejlepší práce z každé kategorie, které budou následně oceněny.


„Příspěvky do soutěže je možné odevzdávat v termínu od 4. ledna do 1. března 2021. Účastníci je mohou doručit na krajský úřad osobně, a to po předchozí telefonické domluvě na čísle 354 222 116, případně je mohou zaslat poštou na adresu: Krajský úřad Karlovarského kraje, Jitka Čmoková, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary. Každé dílo by mělo být označeno názvem a popiskem se jménem a příjmením, adresou, telefonní kontaktem a věkem autora,“ sdělila mluvčí krajského úřadu Jitka Čmoková s tím, že výsledky soutěže budou zveřejněny v dubnu na webu Karlovarského kraje, facebooku a v Krajských listech.

„Chybět nebude ani tradiční výstava všech soutěžních prací, která se uskuteční v prostorech Krajského úřadu Karlovarského kraje,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky senior, výtvarná soutěž, kresba, malba, grafika, fotografie, Karlovarský kraj, soutěž, krajský úřad, Petr Kulhánek, Facebook, ruční práce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Patříte mezi tvůrčí seniory? Dokažte, že pro vás není věk překážkou  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.