Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Volejbalisté Karlovarska si Ligu mistrů nezahrají, v odvetě uspěla Benfica

Volejbalisté Karlovarska si skupinovou fázi Ligy mistrů nezahrají. Po výhře 3:2 v Lisabonu dnes na domácí palubovce podlehli v odvetě třetího předkola Benfice 1:3 po setech 25:20, 23:25, 21:25, 23:25 a čeká je osmifinále Poháru CEV.

„Jsme smutný, to je jasný. Nebyl to úplně špatný zápas, ale přišlo mi, že venku jsme měli víc odvahy. Asi jsme byli doma svázaní,“ řekl kapitán Daniel Pfeffer v České televizi.

V prvním setu se český mistr díky pětibodové šňůře dostal do vedení 12:8 a náskok udržel až do koncovky. Ve druhém setu Západočeši prohrávali 12:14, ale srovnali díky spolupráci Keeminka s Vašinou. V závěru sice po bloku zajíčka vedli 21:20, ale o sadu přišli v poměru 23:25.

Po zklamání z nevydařené koncovky ve třetím setu za portugalským mistrem s brazilskými oporami zaostávali a ztráceli až o osm bodů (13:21). Nakonec sadu prohráli o čtyři body. Od začátku čtvrté sady hráli smečař Wiese a blokař Wilson a zdálo se, že by Karlovarsko mohlo uspět, ale tříbodový náskok neudrželo a v koncovce se třikrát v útoku neprosadil Vašina.

Karlovarsko v tříkolové kvalifikaci, z které postoupily jen dva celky, vyřadilo v prvním kole rumunské Galati po zlatém setu a ve druhém přešlo přes Záhřeb.

Soupeř v Poháru CEV vzejde Karlovarsku z utkání srbského celku Ribnica Kraljevo a německého mužstva SVG Lüneburg.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto VK Karlovarsko

Štítky Sport, volejbal, Liga mistrů, 3. předkolo, Karlovarsko, Benfica, Karlovarský kraj, Sport Lisboa e Benfica, Liga mistrů UEFA, volejbalista, Česká televize, Daniel Pfeffer, GNK Dinamo Zagreb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalisté Karlovarska si Ligu mistrů nezahrají, v odvetě uspěla Benfica  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.