Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Volejbalisté Karlovarska mají šanci hrát potřetí skupinu Ligy mistrů

Volejbalisté Karlovarska mají šanci zahrát si potřetí v historii klubu skupinovou fázi Ligy mistrů. Čeští šampioni zvítězili minulý týden v závěrečném třetím předkole v Lisabonu nad Benfikou 3:2 a v dnešní odvetě jim stačí k postupu jakákoli výhra, v případě porážky 2:3 by rozhodl zlatý set. Utkání se v Karlových Varech bude hrát od 18:00.

„Poslední krok je samozřejmě nejtěžší. Očekávám vyrovnaný zápas a musíme se připravit na to, že Lisabon bude šlapat,“ řekl trenér Karlovarska Jiří Novák. Doufá, že jeho svěřenci budou mít v zádech podporu zaplněného hlediště. „Budeme vás potřebovat,“ vzkázal fanouškům.

„Očekáváme zase boj. Takhle silný tým nám nedá nic zadarmo ani venku. Musíme se na to psychicky připravit a pokusit se to urvat,“ uvedl kapitán a libero Daniel Pfeffer.

V základní části Ligy mistrů by se Západočeši dostali do skupiny D k týmům z Berlína, Nového Sadu a Petrohradu. V případě vyřazení by pokračovali v osmifinále Poháru CEV.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto VK Karlovarsko

Štítky Sport, volejbal, Liga mistrů, 3. předkolo, Karlovarsko, Benfica, Karlovarský kraj, Liga mistrů UEFA, Sport Lisboa e Benfica, volejbalista, Karlovy Vary, Jiří Novák, Hertha BSC Berlin, FK Zenit Sankt-Petěrburg, Daniel Pfeffer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalisté Karlovarska mají šanci hrát potřetí skupinu Ligy mistrů  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.