Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Volejbalisté Karlovarska vyhráli Velkou cenu porcelánu

Tradiční turnaj byl pro karlovarský extraligový tým skvělou přípravou na nadcházející soutěžní ročník. A protože se v něm mužstvu ze západu Čech povedla i obhajoba vítězství, mohou být hráči i realizační tým spokojeni.

"Chtěli jsme se potkat s co nejvíce týmy, abychom po měsíci drilu přešli do herní praxe," prohlásil Daniel Pfeffer, libero karlovarského týmu.

Karlovy Vary se na úvod turnaje utkaly s Ústí nad Labem, které porazily 2:1. Následoval duel s Jihostrojem České Budějovice, který skončil druhou výhrou Karlovarska.  

"České Budějovice se klasicky snaží sestavit takový tým, aby mohly hrát o nejvyšší příčky v extralize, což je samozřejmě i náš cíl,“ dodal Daniel Pfeffer.

Závěrečný duel odehráli Západočeši proti přednímu slovenskému týmu, Spartak Myjava. I v tomto duelu bylo VK Karlovarsko úspěšné, proto se mohlo radovat ze zasloužené obhajoby loňského vítězství.

Do extraligy vstoupí mužstvo trenéra Jiřího Nováka 19. září domácím zápasem s Příbramí. Už teď si mohou příznivci klubu pořizovat permanentní vstupenky na celou sezonu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto vk karlovarsko

Štítky příprava, extraliga, volejbal, VK Karlovarsko, Karlovy Vary, Karlovarský kraj, Česko, Daniel Pfeffer, České Budějovice, TJ Spartak Myjava, Jiří Novák, Ústí nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalisté Karlovarska vyhráli Velkou cenu porcelánu  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.