Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Musíme to otočit v Olomouci, burcoval karlovarský hokejista Jiskra

Ani dvoubrankové vedení nestačilo hokejistům Karlových Varů, aby si v předkole play off s Olomoucí připsali druhý bod. Střelec druhého gólu Vít Jiskra přesto věří, že Západočeši dokážou ve dvou olomouckých zápasech uspět a postoupit do čtvrtfinále.

„Dnes nám tam bohužel ve třetí třetině padly dva góly. Jeden byl z přesilovky, druhý z takové blbé situace... Prostě se to stalo a teď to musíme otočit v Olomouci," řekl Vít Jiskra novinářům. „Nesmíme věšet hlavy, protože v obou domácích zápasech jsme ukázali, že jsme lepší tým a že jsme hráli lepší hokej. Věřím, že náš tým je dost silný na to, abychom to v Olomouci otočili a došli do čtvrtfinále," doplnil jednadvacetiletý útočník.

Obrat podle něj začal faulem před prvním olomouckým gólem. „Věděli jsme, že Olomouc má vcelku dobré přesilovky, a říkali jsme si, že nechceme faulovat, to si ale říkáme každý zápas. Myslím, že jsme se i toho drželi, ale fauly vyplynuly ze hry a při jedné z nich (přesilovek) jsme bohužel dostali kontaktní gól," uvedl Jiskra.

Energie nestačila na Olomouc v prodloužení. Na Hané bude odvracet vyřazení

Hokejisté Karlových Varů prohráli v druhém domácím zápase předkola play off extraligy s Olomoucí 2:3 v prodloužení. Olomoucký celek vede v sérii 2:1 a v dalším utkání bude mít v úterý výhodu domácího prostředí, stejně jako v případném středečním...

A za pouhých 22 vteřin už bylo vyrovnáno. „Že jsme dnes dostali dva slepené góly jako včera, je náhoda. Někdy se to tak prostě sejde, protože to byly úplně jiné situace. Nedá se s tím teď už prostě nic dělat," konstatoval.

V prodloužení pak sice Karlovy Vary ubránily dlouhé oslabení, ale na ledě pak zůstali unavení hráči. „To rozhodlo o tom, že jsme dostali rozhodující branku. Neřekl bych, že dva zápasy doma byla naše nějaká výhoda. Pro nás se nic nemění, jedeme tam za stavu 1:2 a chceme vyhrát oba dva zápasy, protože se myslím, že na to máme," doplnil Jiskra.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Energie Karlovy Vary

Štítky Sport, hokej, extraliga, play off, předkolo, Karlovy Vary, Olomouc, Jiskra, FOTO

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Musíme to otočit v Olomouci, burcoval karlovarský hokejista Jiskra  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.