Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Karlovarská Energie si pojistila Černocha. Reprezentant podepsal smlouvu do roku 2026

Hokejový útočník Jiří Černoch bude i nadále působit v extraligových Karlových Varech. Bronzový medailista z letošního mistrovství světa podepsal s Energií novou dlouholetou smlouvu, která vyprší v dubnu 2026, a utnul spekulace o tom, že posílí jiné extraligové mužstvo

„Jsme moc rádi, že se nám podařilo s Jirkou domluvit na pokračování jeho působení v našem klubu. Víme, že o něj měla zájem řada týmů nejenom z extraligy, o to víc jsme rádi, že bude v Karlových Varech pokračovat. Patří mezi klíčové osobnosti mužstva," řekl sportovní manažer Václav Skuhravý na klubovém webu.

Šestadvacetiletý Černoch přišel na západ Čech před necelými třemi lety z pražské Sparty a vypracoval se mezi elitní hráče Energie. Za Karlovy Vary zatím odehrál 143 utkání s bilancí 40 gólů a 31 asistencí. V aktuálním ročníku nasbíral devět bodů v 19 zápasech.

„Bylo pro mě prioritou pokračovat tady. Cítím velkou důvěru od trenérů, dostávám velký prostor na ledě. S manželkou tu navíc už tři roky žijeme a moc se nám tady líbí. Jsem tak moc rád, že se podařilo s klubem domluvit a budu tady hrát i dál," uvedl útočník, který momentálně při zranění Tomáše Vondráčka nastupuje s kapitánským céčkem na dresu.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky Karlovy Vary, Energie, Hokej, Černoch, Smlouva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarská Energie si pojistila Černocha. Reprezentant podepsal smlouvu do roku 2026  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.