Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Karlových Varech končí z rodinných důvodů asistent trenéra Grof

Trenérský tým hokejistů Karlových Varů opouští asistent Jakub Grof. Jedenačtyřicetiletý kouč končí na střídačce Západočechů z rodinných důvodů a vrací se na Moravu. Klub to uvedl na svém webu.

„Trenérský štáb A-týmu HC Energie hlásí ztrátu ve svých řadách. Z rodinných důvodů se angažmá v mateřském klubu rozhodl ukončit asistent trenéra Jakub Grof, který se vrací na Moravu. Vedení klubu za odcházejícího kouče v současné době hledá náhradu,“ uvedl klub na webu.

Grof, který v Karlových Varech v minulosti působil jako hráč a v roce 2009 byl členem mistrovského kádru, přišel do Energie před sezonou z prvoligového Přerova. Karlovy Vary nadále povedou hlavní trenér David Bruk s asistentem Václavem Skuhravým, brankáře má na starosti Pavel Kněžický. Místo bývalého obránce Grofa hledají Západočeši náhradu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hokoejkv.cz

Štítky Sport, hokej, extraliga, Karlovy Vary, trenér, Grof, Jakub Grof, HC Energie Karlovy Vary, Morava, Václav Skuhravý, HC Zubr Přerov, Pavel Kněžický

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Karlových Varech končí z rodinných důvodů asistent trenéra Grof  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.