Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kofroň si připsal dva góly ve třech zápasech a chce přidat další

David Kofroň zaznamenal druhou přesnou trefu ve třech utkáních, čímž přispěl k výhře energetiků nad Libercem 3:1. Karlovy Vary za sebou mají tři přípravná utkání a Kofroň cítí, že se tým může zlepšovat.

David Kofroň působí v HC Energie Karlovy Vary krátce. I proto si váží prvních branek. „Jsem tu chvilku a na vše si teprve zvykám. Jsem rád, že se mi ve dvou zápasech po sobě podařilo dát gól. Doufám, že jsou to první z mnoha dalších gólů, které vstřelím. A stejně tak doufám, že to bylo první z mnoha vítězství,“ uvedl pro klubový web třiadvacetiletý hokejista.

Pro bývalého mládežnického reprezentanta jsou Karlovy Vary prvním působištěm po Třinci, kde s hokejem začínal. Na západě Čech nastupuje ve formaci po boku Jana Hladonika a Ondřeje Beránka.

„S Hladošem o sobě už víme, hodně jsme toho spolu odehráli. Bery je výborný hráč, se kterým nám to sedlo,“ pochvaloval si Kofroň spolupráci. Ten zároveň přiznal, že je první výhra důležitá pro sebevědomí. „Pokud se posuneme tam, kam bychom měli, budeme ještě lepší,“ dodal. 

Ohodnoť článek

Štítky hokej, energie, karlovy vary, kofroň, David Kofroň, HC Energie Karlovy Vary, FC Slovan Liberec, HC Oceláři Třinec, Ondřej Beránek, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kofroň si připsal dva góly ve třech zápasech a chce přidat další  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.