Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Velký návrat. Dres Energie znovu oblékne Gríger

Karlovarská Energie hlásí pro nový extraligový zvučnou posilu. Do lázeňského města se po dvou letech vrací slovenský útočník Dávid Gríger, který na západě Čech odehrál sedm sezon. Klub o příchodu sedmadvacetiletého forvarda, jenž naposledy působil v Liberci, informoval na svém webu.

Gríger patřil v posledních letech mezi stěžejní hráče Karlovarských. Dres Energie oblékal od sezony 2013-14. Tehdy dorazil ještě jako junior a postupně se vypracoval na jednoho z klíčových hráčů celku, díky čemuž si vysloužil před dvěma angažmá v Liberci. Pod Ještědem působil slovenský reprezentant dva roky a získal například stříbrnou medaili. Nyní hlásí návrat do staronového působiště, kde podepsal smlouvu na tři roky. 

Velmi se těším na novou sezonu. Přijde mi, že se tady vůbec nic nezměnilo, snad kromě loga. Připadá mi to, jako kdybych si jen někam odskočil na víkend a vrátil se zpět. Jsem rád, že jsem tu a že zase budu bojovat za Energii,“ uvedl se první dojmy po návratu popradský rodák.

Gríger se na návrat do Varů těší. S městem jej totiž stále pojí silné vazby. „Bavili jsme se doma o mém dalším působení. Vary projevily zájem, což mě potěšilo. Já jsem nikdy neřekl, že se do Varů nechci vracet, naopak. Přítelkyně je odtud, já zde strávil předtím sedm let a beru to tu de facto jako takový druhý domov. Vracím se do klubu, který mi dal šanci si zahrát extraligu a já se budu snažit mu to nyní vrátit,“ dodal Gríger, který se k týmu připojí v pondělí 2. května, kdy s tým začne letní přípravu na nadcházející extraligový ročník i v čele s novým trenérem David Brukem. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hokej KV

Štítky Hokej, Extraliga, Přestupy, Gríger, energie, Vary, Dávid Gríger, Liberec, Česko, Ještěd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velký návrat. Dres Energie znovu oblékne Gríger  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.