Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hokejová Energie mění realizační tým, na lavičku se k Pešoutovi postaví Skuhravý

Hokejisté Karlových Varů reagují na neuspokojivé výsledky týmu, který pětkrát po sobě prohrál a propadl se extraligovou tabulkou až na třináctou pozici. Impuls kádru, jenž dnes odehraje předehrávku 34 kola na ledě Hradce Králové, má dodat změna v realizačnímu týmu, který rozšířil dlouholetý kapitán Západočechů Václav Skuhravý.

Václav Skuhravý doplní stávající trojici trenéru v čele s hlavním koučem Martinem Pešoutem, kterému bude někdejší důrazný útočník dělat asistenta. Součástí trenérského štábu zůstává kromě Skuhravého rovněž Tomáš Mariška a trenér brankářů Pavel Kněžický.

Nově složený trenérský kvartet má rozdělené své pravomoce u A-mužstva. Skuhravý se bude věnovat převážně defenzivní hře v obranném pásmu, dále pak bude mít na starosti přesilové hry a rovněž hru v oslabení, a také dovednostem hráčů při vhazování,“ popsalo vedení klubu na klubovém webu.

Vedení Energie kromě posílení trenérského štábu a již oznámených změn v kádru, kdy mužstvo opustil švédský útočník Tor Immo a do tréninku v Karlových Varech se nově zapojili sokolovští Vojtěch Tomi a Radek Pořízek, dodává, že pracuje na posílení sestavy dalšími novými hráči.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hokejkv.cz

Štítky Extraliga, Vary, Skuhravý, Energie, Václav Skuhravý, HC Energie Karlovy Vary, Mountfield Hradec Králové, Pavel Kněžický, Vojtěch Tomi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejová Energie mění realizační tým, na lavičku se k Pešoutovi postaví Skuhravý  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.