Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Fanoušky Energie nejvíce bavil Jakub Flek a David Kaše

Ačkoliv se celá letošní extraligová sezona odehrála bez přítomnosti fanoušků v ochozech zimních stadionů, vyhlásila karlovarské Energie anketu o nejlepšího hráče sezony. Její výsledek pravděpodobně nikoho nepřekvapí.

„Karlovarský útočník Jakub Flek, pro kterého letošní sezona stále ještě pokračuje, byl fanoušky zvolen nejlepším hráčem Energie pro ročník 2020/21. V hlasování, které bylo rozděleno na dvě části, ovládl „základní část“ i následné play-off, když ve finále porazil dalšího útočníka Davida Kašeho. Třetí skončil, na základě vyššího počtu hlasů ze základního kola Jiří Černoch,“ uvádí web karlovarského extraligového klubu.

Nejoblíbenější hráč Karlových Varů nastoupil v uplynulé sezoně k 52 utkáním, ve kterých získal 39 bodů za 21 vstřelených gólů a 18 přihrávek.

Jeho výkonů si všiml i reprezentační kouč Filip Pešán, který mu dal šanci na švédských hokejových hrách a povolal ho i na reprezentační kemp před nadcházejícím mistrovstvím světa. Tam se Flekovi vcelku daří a odehrál i obě přípravná střetnutí proti Rakousku. To druhé dokonce s kapitánským céčkem na dresu a gólovým zápisem.

Zajímavostí ankety je jistě druhé místo pro Davida Kašeho, který sice na západě Čech působil relativně krátkou chvíli, ale fanoušky zaujal natolik, že si jeho výkony pamatují i několik měsíců po jeho odchodu zpět do zámoří. Jiří Černoch, který skončil v anketě na třetím místě, je stejně jako Jakub Flek aktuálně na reprezentačním kempu. Tam jim sekunduje ještě Ondřej Beránek, který by měl s oběma svými klubovými spoluhráči naskočit do dnešního dalšího přípravného duelu s Německem.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, extraliga, anketa, Karlovy Vary, HC Energie, energie, David Kaše, Jakub Flek, Jiří Černoch, HC Energie Karlovy Vary, Mistrovství světa v ledním hokeji, Filip Pešán, Rakousko, Ondřej Beránek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušky Energie nejvíce bavil Jakub Flek a David Kaše  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.