Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Energii bude dnes v Liberci chybět David Kaše

Hokejisty Karlových Varů čeká poslední duel před reprezentační pauzou. V něm se budou možná muset obejít bez obou zámořských posil. David Kaše odletěl s reprezentací do Ruska a start Davida Lauka je nejistý.

Oba dnešní soupeři se letos potkali jednou. Zápas se hrál v KV Aréně a měl velmi zajímavý průběh. Ještě osm minut před koncem totiž Energie prohrávala 1:3, aby se nakonec radovala z vítězství 4:3, když rozhodující branku vstřelil v 59. minutě David Kaše. Na podobný obrat se ale Západočeši dnes spoléhat nechtějí. Naopak chtějí hrát zodpovědně a předvést podobný výkon jako v posledním duelu proti Mladé Boleslavi.

„Utkání s Boleslaví nás sice stálo hodně sil, ale musíme na něj navázat. Věřím, že si hráči dostatečně odpočinuli,“ říká asistent hlavního kouče Energie Tomáš Mariška.

Ten byl společně s trenérem Martinem Pešoutem právě s předvedenou hrou v posledním zápase spokojen.

„Až na to, že jsme udělali mnoho zbytečných faulů, jsme se drželi našeho plánu a hráči nechali na ledě všechno. A pokud dnes podáme takový výkon jako proti Mladé Boleslavi, můžeme pomýšlet na body a vítězství proti každému,“ dodal asistent hlavního kouče, který ale zároveň poukázal na velkou kvalitu soupeře a to hlavně v ofenzivě.

Dnešní zápas se pod Ještědem hraje od 17:20 a fanoušci ho mohou sledovat na obrazovkách České televize. Do střetnutí zcela jistě nezasáhne dlouhodobě zraněný obránce Michal Plutnar a reprezentant David Kaše, který odletěl na turnaj do Ruska. Nejistý je i start druhé zámořské posily Jakuba Lauka.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, David Kaše, Bílí Tygři Liberec, HC Energie Karlovy Vary, Rusko, BK Mladá Boleslav, KV Arena, Česká televize, Michal Plutnar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energii bude dnes v Liberci chybět David Kaše  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.