Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vítěznou sérii karlovarská Energie nenastartovala

Po pátečním úvodním vyhraném utkání proti Mladé Boleslavi se včera Energetikům nedařilo a doma podlehli Ocelářům z Třince 2:5. O vývoji vyrovnaného utkání rozhodla až poslední třetina, kterou Karlovy Vary prohrály 0:2.

Energie ve včerejším duelu inkasovala jako první z hokejky Kovařčíka. Vedení Třince ale netrvalo dlouho, když zhruba po minutě vyrovnal Jakub Flek.

,Utkání nás velmi mrzí. Na těžkého soupeře jsme se pilně připravovali. Zvládli jsme začátek utkání, po inkasované brance jsme se vrátili do hry. První část byla minimálně vyrovnaná, měli jsme několik dobrých šancí. Jenomže jsme nebyli produktivní jako v minulém zápase,“ hodnotí pro klubový web průběh první třetina asistent trenéra Energie Tomáš Mariška.

Ve druhé třetině šly Karlovy Vary do vedení, když se trefil Ondřej Beránek. Jenže to bylo ze strany Západočechů všechno a poté už se z gólů radovali pouze hosté. Nejprve vyrovnal Kundrátek a poté poslal hosty do vedení opět Kovařčík.

„Ve druhé třetině jsme náš výkon ještě zlepšili. Bohužel v naší nejlepší pasáži, kdy jsme vedli, přišla nešťastná situace a vyrovnávací gól Třince. Což bylo podle mě klíčovou situací celého utkání. Branka byla uznaná a my vypadli ze hry. Od té doby už jsme tahali za kratší konec, z čehož pramenil i třetí gól,“ pokračuje asistent hlavního kouče.

V poslední třetině měla Energie tlak a snažila se o vyrovnání, které ale nepřicházelo. Naopak ve 49. minutě se trefil hostující Doudera a do prázdné branky pečetil výhru Třince Dravecký,

„Když se tak silné mužstvo jako Třinec dostane do vedení, tak je extrémně složité do nich tlačit, na což jsme bohužel sílu neměli,“ dodal Tomáš Mariška.

Hostující kouč Václav Varaďa k utkání řekl:  „Hrálo vyrovnaně a zápas klidně mohl skončit vítězstvím domácích, nebo dělbou bodů. Za bodově vydařený první souboj v sezoně jsme rádi. Hráli jsme i dobře takticky. Po gólu na 4:2 už měli domácí těžké dostat se zpátky do zápasu.“

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, HC Oceláři Třinec, HC Energie Karlovy Vary, FK Mladá Boleslav, Jakub Flek, Ondřej Beránek, Václav Varaďa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vítěznou sérii karlovarská Energie nenastartovala  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.