Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Energie bod v Liberci nevybojovala, letní pohár pro ni skončil

Hokejisté karlovarské Energie měli velkou šanci postoupit do čtvrtfinále Generali Česká cupu, když jim stačilo na ledě Bílých Tygrů urvat pouhý jeden bod. Vyrovnané utkání nakonec rozhodla jedna branka, kterou ale bohužel nevstřelili hráči ze západu Čech.

Zápas o postup do čtvrtfinále nabídl především výborné výkony obou gólmanů. Jak Petr Kváča v liberecké, tak Jan Bednář v karlovarské brance, předváděli skvělé výkony. V utkání padl pouze jeden gól, který zaznamenal v polovině utkání domácí Filippi. Ten tak rozhodl o postupu Liberce do vyřazovacích bojů. Ve skupině měl stejný počet bodů Liberec, Litvínov i Karlovy Vary. A právě v minitabulce těchto tří soupeřů na tom byla Energie nejhůře, proto pro ni účast v Generali Česká cupu končí.

Tým Energie Karlovy Vary tak do startu nového extraligového ročníku čekají ještě dva přípravné duely. Ve čtvrtek 27. srpna bude hostit pražskou Slavii a 3. září sehraje duel s Baníkem Sokolov. Nový extraligový ročník pak Energetici zahájí v pátek 18. září doma proti Mladé Boleslavi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Energie/Aleš Bedlík

Štítky hokej, příprava, HC Energie, extraliga, Karlovy Vary, Bílí Tygři Liberec, energie, Generali Česká pojišťovna, Česko, HC Energie Karlovy Vary, HC Verva Litvínov, Jan Bednář, Petr Kváča, SK Slavia Praha, FK Baník Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energie bod v Liberci nevybojovala, letní pohár pro ni skončil  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.