Počasí dnes8 °C, zítra5 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Sokolovští fotbalisté se dočkali. Odstartovala rekonstrukce stadionu

V Sokolově začala rozsáhlá rekonstrukce zázemí, které využívají fotbalisté. Díky investici v hodnotě zhruba 12,6 milionu korun se promění mimo jiné šatny a vznikne nová regenerační linka s posilovnou a tělocvičnou.

Akce je rozdělená na etapy. Při první dojde mimo jiné na výměnu vytápění, rekonstrukci pravého křídla šaten, což zahrnuje modernizaci sociálního zařízení. Akce vyjde na 12,6 milionu korun s daní, informovalo město na svém webu.

„Tato rekonstrukce je pro další vývoj a fungování klubu zásadní. V rámci rekonstrukce se počítá s kompletní regenerační linkou, posilovnou, rozcvičovnou a samozřejmě s modernizací šaten, které využívají zejména mládežnické kategorie. První etapa rekonstrukce by měla být hotova na konci února příštího roku. Následovat bude druhá etapa a během té dojde k rekonstrukci druhé poloviny nemovitosti. Jménem klubu bych rád poděkoval městu Sokolov za uvolněné finanční prostředky, bez kterých bych rekonstrukce v takovém rozsahu nebyla možná,“ řekl pro web FK Baník Sokolov Tomáš Provazník, předseda klubu.

Fotbalový klub v současné době působí ve třetí nejvyšší soutěži. V úvodu sezony fotbalisté Sokolova prohráli s B týmem Viktorie Plzeň a dnes remizovali 1:1 s Admirou Praha.

Ohodnoť článek

Štítky fotbal, sokolov, rekonstrukce, fotbalista, FK Baník Sokolov, šatna, FC Viktoria Plzeň, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sokolovští fotbalisté se dočkali. Odstartovala rekonstrukce stadionu  |  Fotbal  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.