Počasí dnes5 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tak to tady už dlouho nebylo, zápas fotbalové Slavie uvidíme v televizi

Fotbalisté FK Slavie Karlovy Vary odehrají ve středu osmifinále fotbalového poháru v Praze v Sinobo Aréně, kde je před televizními kamerami bude hostit pražská Slavie. Ta ve čtvrtek senzačně porazila anglický Leicester a nyní si „brousí“ zuby na třetiligové Západočechy.

Ti svoji kvalitu ukázali před dvěma týdny, kdy na domácím hřišti v poháru vyřadili provligovou Opavu po jednoznačné výhře 3:0.

„Slavíme historický postup do osmifinále a hladově jsme vyhlíželi soupeře při losu dalšího kola. Já osobně jsem si přál jednoho z pražských S, což se v podobě Slavie splnilo,“ říkal trenér Karlových Varů Marián Geňo.

Lepšího soupeře, který má aktuálně obrovskou formu, si západočeský celek přát nemohl. Slavia Praha oslavila ve čtvrtek senzační postup do osmifinále evropské ligy, když dokázala zvítězit na půdě Leicesteru 2:0 a po včerejším losu se v dalším kole může těšit na další ostrovní mužstvo, tentokrát skotský Glasgow Rangers.

„Souboj dvou Slávii patří určitě mezi jedny z nejatraktivnějších duelů osmifinálového kola MOL CUPU. Utkání se odehraje ve středu 3. března na půdě pražského celku v Sinobo Areně a díky skvělé práci našeho vedení se podařilo vyjednat, že ho bude živě přenášet Česká televize na kánále ČT Ssport. Menší změna se týká pouze času utkání, dle původního rozpisu byl naplánovaný výkop na 17:00, ale s ohledem na přímý přenos se začátek zápasu posune na 19:00,“ informuje web karlovarské Slavie a upozorňuje fanoušky, že na pohárové utkání je možné kupovat virtuální vstupenky a přispět tím na dobrou věc.

„Část výtěžku z prodeje totiž poputuje do Karlovarské krajské nemocnice,“ dodávají karlovarští na svém webu.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FK Slavie Karlovy Vary

Štítky fotbal. MOL cup, Slavie Karlovy Vary, Slavie Praha, osmifinále, SK Slavia Praha, Leicester City FC, Karlovy Vary, fotbal, Česká televize, SFC Opava, Marián Geňo, Rangers FC, Karlovarská krajská nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vladimir Zeman

To bude v televizi protože ředitel ČT byl na Slávii na fotbalu s Liškama aby udělal gesto směrem k fanouškům .

Neděle, 28. února 2021, 10:14Odpovědět

Tak to tady už dlouho nebylo, zápas fotbalové Slavie uvidíme v televizi  |  Fotbal  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.