Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Extrémně hlučná obyvatelka jednoho bytu se mstila sousedům za to, že ji udali městské policii za rušení nočního klidu

Nepříjemný sousedský spor jezdila během jediné noci opakovaně řešit hlídka městské policie v Karových Varech. Obyvatelé jednoho domu v městské části Rybáře si tam stěžovali na rušení nočního klidu. Jeho aktéři se pak oznamovatelům pořádně pomstili. A byla to pořádná divočina.  

Poprvé přijela městská policie na místo po jedné hodině v noci. „Strážníci se po příjezdu bedlivě zaposlouchali a zjistili, že je z balkonu v pátém patře slyšet hudba. Vyrazili tedy k bytu, ze kterého hluk vycházel, a kontaktovali jeho obyvatelku. Ta k věci uvedla, že za ní po delší době přijela maminka a v zápalu tlachání prý zapomněla zavřít balkonové dveře. Za své jednání se omluvila a slíbila, že už se to nebude opakovat,“ informovala karlovarská městská policie na svém webu.

Z rozhovoru mezi oběma stranami bylo jasné, že se jedná o dlouhodobé sousedské spory. To potvrdil další výjezd hlídky, protože dodržení slibu hlučné nájemnice trvalo necelou hodinu. S „nabonzováním“ se pravděpodobně nesmířila a po půl třetí ráno začala blíže neurčeným předmětem bouchat do trubek od topení. To se rozléhalo po celém domě.

„Snaha o vyřešení přestupku byla marná, neboť paní na klepání na dveře nereagovala. Celá záležitost se opakovala znovu kolem čtvrté hodiny a vzhledem k tomu, že obyvatelka bytu opět hlídce dveře neotevřela, putuje celá záležitost k dořešení na příslušný odbor magistrátu města,“ dodala městská policie.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Karlovy Vary

Štítky rušení nočního klidu, hlučná nájemnice, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Extrémně hlučná obyvatelka jednoho bytu se mstila sousedům za to, že ji udali městské policii za rušení nočního klidu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.