Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Projíždějící policejní hlídka jako první zpozorovala požár domu. Jeho obyvatelku policisté ihned evakuovali

Celý den bojovalo deset hasičských jednotek s požárem rodinného domu v obci Hoštěc, která je součástí města Teplá u Mariánských Lázní. Kouře, který vycházel ze střechy, si jako první všimla projíždějící policejní hlídka.

„Požár nahlásili policisté hasičům a zároveň dostali z hořícího domu ven obyvatelku. Ta nakonec skončila v péči záchranné služby. Požár zasáhl střechu a podkroví domu, na místo bylo potřeba povolat větší počet jednotek hasičů, vyhlášený byl II. stupeň požárního poplachu. A to nejen kvůli potřebě velkého množství dýchací techniky, ale také kvůli nutnosti vynést ven z domu velmi značné množství různých věcí. Kvůli uskladněným věcem prakticky v celé domě se hasiči nemohli dostat ke všem ohniskům požáru,“ popsal zásah mluvčí hasičů Martin Kasal.

Na místě zasahovali hasiči až do večerních hodin, přes noc pak bylo potřeba místo požáru hlídat a teprve další den dopoledne bylo možné po závěrečné kontrole předat objekt majitelům. Výše škody a příčina požáru se vyšetřuje.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Vítek Tóth, HZS KVK

Štítky požár domu, zásah hasičů, evakuace osob, hořel dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Projíždějící policejní hlídka jako první zpozorovala požár domu. Jeho obyvatelku policisté ihned evakuovali  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.