Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Karlových Varech tahali ze země těžkou ženu. Spadla z postele a nešla zvednout

Namáhavou šichtu a také dobrý pocit mají za sebou městští policisté v Karlových Varech, kteří vyrazili k šestasedmdesátileté ženě, jež se sesunula z postele. Tvrdý pád na zem důchodkyni zabolel a navíc dostal do velkých komplikací, protože ani přes značné úsilí jejího syna se nemohla dostat zpět do peřin. Pomohli až strážníci.

Případ se odehrál v městské části Stará Role v jednom z tamních bytových domů. Seniorka zničeho nic spadla z otomanu, což upoutalo pozornost její rodiny. Do zvedání matky se dal syn. Jenže jeho snaha přišla vniveč. Žena byla příliš těžká. Do akce proto spěchala městská policie, která přiložila ruku k dílu a společně se synem dokázala dostat důchodkyni na lůžko zpět. 

„Nezraněnou pacientku strážníci společnými silami zvedli, položili na lůžko a poté s hřejivým pocitem u srdce odjeli,“ informovali v hlášení karlovarští strážníci, kteří v týdnu nezvedali ze země pouze ženu, ale také muže. V tomto případě ale s žádným hřejivým pocit na služebnu neodjížděli. 

Karlovarák se bouchl do hlavy při pádu v ulici Vítězná nedaleko obchodního domu. Po události jen ležel. Rychle proto přijela hlídka městské policie, aby zraněného postavila na nohy. „Po příjezdu strážníků na místo muž dýchal, ale byl v bezvědomí, na oslovení nereagoval. Zareagoval až na opakované zatřesení rameny. Strážníci kontrolovali jeho stav do příjezdu přivolané posádky záchranné služby, ta si dvaatřicetiletého muže převzala do péče a následně ho převezla do nemocnice,“ uvedli strážci karlovarského zákona, které následně šokoval výsledek dechové zkoušky. Třicátník nadýchal přes tři promile alkoholu a skončil v péči zdravotníků.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Karlovy Vary

Štítky Karlovy Vary, Žena, Pád, Postel, Zvedání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gabriela Machová

Znám případ paní kterou nesli hasiči a protrhla se jim plachta...někdo nápad jak je zvedat?... vzhledem k přibívajíc ím tlouštíkům bych doporučila mega nemocnice mega postele a ještěrku..měli by se probrat a nezatěžovat zdravotníky a jejich zdraví tak mají dost!

Pondělí, 27. března 2023, 19:13Odpovědět

V Karlových Varech tahali ze země těžkou ženu. Spadla z postele a nešla zvednout  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.