Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při požáru domu ve Fojtově na Karlovarsku jeden člověk zemřel, další je popálený

, aktualizováno 8. března 2023, 13:14

Při požáru ve Fojtově u Nejdku na Karlovarsku nalezli záchranáři v dome bez známek života staršího muže. Další muž utrpěl popáleniny horních končetin a nadýchal se splodin. Na místě zasahovalo pět jednotek hasičů. Příčina požáru a výše škody je v šetření.

Informaci o požáru dostali hasiči v úterý odpoledne. Na místo okamžitě vyrazilo pět dobrovolných a profesionálních jednotek. Podle  mluvčího krajských hasičů Martina Kasala byl při příjezdu hasičů vidět kouř z oken a střechy i plameny. Protože hořela budova v areálu statku, hasiči se snažili uhasit požár a zároveň zabránit jeho šíření do okolních propojených objektů.

V domě byl nalezen starší muž běz známek života. Další osoba, jednačtyřicetiletý muž, utrpěl popáleniny na horních končetinách a nadýchal se splodin. Záchranáři ho podle mluvčího Radka Hese převezli do karlovarské nemocnice. Podle prvních informací se zřejmě mladší z obou mužů pokoušel staršího zachránit z ohně.

Likvidace požáru trvala téměř čtyři hodiny. Hasiči přes noc dům hládali a ve středu dopoledne si místo převzali vyšetřovatelé. „Příčina a výše škody je v šetření," dodal Kasal.

Ohodnoť článek

Foto ZZS KK

Štítky požár, hasiči, záchranáři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při požáru domu ve Fojtově na Karlovarsku jeden člověk zemřel, další je popálený  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.