Počasí dnes8 °C, zítra5 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Muž se choval agresivně a pokusil se napadnout policii. Hrozí mu až čtyři roky vězení

Až čtyři roky vězení hrozí šestačtyřicetiletému muži, kterého policie obvinila ze spáchání přečinu násilí proti úřední osobě. Muž se měl totiž pokusit napadnout policisty, kteří přijeli řešit jeho agresivní chování do jedné z provozoven v Chebu.

K incidentu došlo 19. února kolem čtvrté hodiny ráno. Zaměstnanec jedné z provozoven volal na policii s tím, že se v podniku nachází agresivní osoba. Hlídka proto ihned vyrazila na místo, aby situace vyřešila. „Policisté společně s oznamovatel vstoupili do provozovny, kde se nacházel šestačtyřicetiletý muž z Chebska. Ten se měl k policistům začít chovat agresivně a sdělil jim, že nemá problém hlídku fyzicky napadnout. Policisté se ho snažili uklidnit, ale obviněný muž své agresivní chování neustále stupňoval," popsal policejní mluvčí Jan Bílek.

Agresor na výzvy policistů nereagoval a dokonce se je pokusil napadnout. Hlídka proto muže na místě zadržela. „Poté se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu a orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, které vyšly s negativním výsledkem,“ informoval Bílek.

Muž byl obviněn ze spáchání přečinu násilí proti úřední osobě. V případě prokázání viny mu hrozí až čtyři roky vězení.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se choval agresivně a pokusil se napadnout policii. Hrozí mu až čtyři roky vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.