Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Surovec zbil a zkopal před úřadem muže. Nechtěl předtím ve frontě pustit před sebe jeho známou

Obětí surového útoku se stal na jednom úřadu v Chodově na Sokolovsku osmačtyřicetiletý muž. A důvod? Odmítl před sebe ve frontě pustit jednu ženu, která se toho bezdůvodně dožadovala.

„Bývalá družka telefonicky kontaktovala pětatřicetiletého muže a sdělila mu, že se nachází na jednom z úřadů v Chodově, kde jí před sebe ve frontě odmítl pustit muž, který již čekal ve frontě. Následně se na místo dostavil ženy bývalý přítel, který se jí zeptal, o koho se jedná. Když mu žena ukázala, kdo jí před sebe nechtěl pustit, odešel podezřelý muž ven před úřad. Poté, co muž čekající mezitím ve frontě vyšel ven, okamžitě ho fyzicky napadl agresor, který na něj čekal,“ popsal začátek incidentu policejní mluvčí Jan Bílek.

Útočník svoji oběť udeřil nejméně ve dvou případech pěstí do oblasti hlavy, přičemž napadený muž upadl na zem. Poté surovec ještě do ležícího muže jednou kopl a z místa následně odjel. „Napadený muž byl následně převezen Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice na ošetření. Vzhledem ke způsobeným zraněním byl jeden měsíc a pět dní v pracovní neschopnosti. Policisté sdělili útočníkovi podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodal mluvčí policie.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Richard Beneš

Štítky napadení, surový útok, zbil muže před úřadem, ublížení na zdraví, výtržnictví

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Surovec zbil a zkopal před úřadem muže. Nechtěl předtím ve frontě pustit před sebe jeho známou  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.