Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Osobní automobil usmrtil chodce. Muž před tragickým střetem zřejmě klečel nebo ležel na silnici

Při tragické nehodě v Kynšperku nad Ohří zahynul třiačtyřicetiletý chodec, kterého srazil osobní automobil. I když se řidič snažil zraněnému poskytnout první pomoc, muž zemřel ještě na místě.

„Nehoda se stala v pondělí krátce po 20. hodině. Jednačtyřicetiletý řidič osobního automobilu značky Kia, jedoucí z Kynšperku nad Ohří na Karlovarsku směrem na Libavské Údolí, po projetí pravotočivé zatáčky přejel svým vozidlem třiačtyřicetiletého muže, který měl zřejmě ležet či klečet na pozemní komunikaci,“ popsal tragédii mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Řidič osobního automobilu následně okamžitě zastavil a zraněnému muži poskytl první pomoc. O několik málo minut později na místo dorazili i přivolaní záchranáři, kteří pokračovali v resuscitaci, ovšem i přes jejich veškerou snahu bohužel muž svým rozsáhlým zraněním na místě podlehl. Řidič se poté podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

V Karlovarském kraji jde podle dostupných informací o druhou oběť dopravní nehody v letošním roce. První smrtelná nehoda se stala 10. ledna na silnici mezi Lomnicí a Svatavou při srážce dvou osobních aut.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZSKVK

Štítky tragická nehoda, smrtelná nehoda, střet osobáku s chodcem, osobák srazil chodce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osobní automobil usmrtil chodce. Muž před tragickým střetem zřejmě klečel nebo ležel na silnici  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.