Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Drama v Karlových Varech. Žena uvázala psa u zábradlí a plánovala skok z mostu

V obrovské drama se změnila úterní směna pro karlovarské policisty, když dostali oznámení o události v ulici Nábřeží Jana Palacha. Na místním mostě stála za zábradlím žena a toužila po skoku. Všemu přihlížel její pes. Přivolaní policisté ale nakonec záměr zmařili.

Prvotní informaci o případu získala karlovarská policie v úterý kolem poledne na tísňové lince 158. Podle výpovědi svědka stála za zábradlím na mostě v ulici Nábřeží Jana Palacha žena, která si dodávala odvahy ke skoku. Na místo policisté rychle vyslali několik hlídek a zároveň zastavili vlakovou dopravu. Hned po příjezdu strážci zákona spatřili nešťastnici, jak se drží pouze jednou rukou bariéry. „Okamžitě jsme s ní navázali slovní kontakt. Povídali jsme si s ní a po chvíli se nám svěřila, že má osobní problémy a je rozhodnuta skončit se životem,“ uvedl policista Matouš Vrbka, který společně s dvěma dalšími kolegy byl u případu jako první.

Nešťastná obyvatelka Karlových Varů s pracovníky uniformách mluvila několik minut. Přihlížel tomu také její pes, který stál uvázaný u zábradlí. „Opakovali jsme jí hlavně to, že všechno se dá vyřešit. A že žádné problémy nejsou tak vážné, aby si člověk kvůli tomu ublížil a přišel o to nejcennější, o život,“ přidal postřeh pracovník policie Vladislav Klimeš, jenž rovněž byl u náročného vyjednávání. 

Po několika minutách se policistům povedlo situaci zvrátit. „Nakonec si žena svůj čin rozmyslela a pomohli jsme jí přelézt zábradlí. Jsme samozřejmě rádi, že to nakonec takhle dopadlo a nic se jí nestalo. Doufáme, že brzy vyřeší všechny své problémy a opět bude žít podle svých představ,“ dodal policista Luboš Klouda, společně s dalšími kolegy nešťastnici z preventivních důvodů zavolali záchranku, která pacientku převezla do nemocnice. O jejího pejska se postarali karlovarští strážnici.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Karlovy Vary, Sebevražda, Pokus, Policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drama v Karlových Varech. Žena uvázala psa u zábradlí a plánovala skok z mostu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.