Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policie hledá svědky nehody, ke které došlo v Karlových Varech

Policisté hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo na konci listopadu v Karlových Varech. Zatím neznámý řidič měl v noci nabourat do budovy čerpací stanice a poškodit ji i v ní vystavené zboží. Z místa nehody ujel.

K nehodě došlo v úterý 22. listopadu po druhé hodině ráno v Karlových Varech v ulici Pobřežní. „Osobní automobil značky Mercedes-Benz černé barvy narazil do konstrukce budovy čerpací stanice, kterou poškodil. Zároveň došlo i k poškození vystaveného zboží. Po této dopravní nehodě dosud nezjištěný řidič osobního automobilu z místa okamžitě odjel, aniž by splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě," popsal policejní mluvčí Jan Bílek.

Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Policie pátrá po svědcích, kteří místem v době kolem nehody projížděli nebo mohli celou událost zachytit na palubní kamery. 

„Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování a zjištění totožnosti řidiče osobního automobilu značky Mercedes-Benz, je možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení nebo na telefonních linkách 158 nebo 974 366 408," dodal Bílek.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky nehody, ke které došlo v Karlových Varech  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.