Počasí dnes12 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pasažér nastříkal řidiči autobusu do očí pepřový sprej, nechtěl mu ukázat platnou jízdenku.

Na řidiče městské hromadné dopravy v Karlových Varech zaútočil jeden cestující, který se nemohl prokázat platnou jízdenkou. Muže za volantem autobusu napadl pepřovým sprejem.

Incident se stal v městské části Rybáře kolem 19. hodiny. „Po vstupu do autobusu měl řidiči cestující ukázat neplatnou jízdenku. Třiapadesátiletý řidič měl následně muže vyzvat, aby mu ukázal platnou jízdenku. Na to měl podezřelý reagovat vulgárními nadávkami. Poté se měl i díky výzvám cestujících vrátit zpět k řidiči autobusu. Místo platné jízdenky ale vytáhl pepřový sprej, nastříkal ho řidiči do očí a z místa utekl,“ popsal událost mluvčí policie Jan Bílek.

Indisponovaného řidiče autobusu musela na místě ošetřit provolaná záchranná služba. Pachatele se podařilo policistům vypátrat a zadržet. Jedná se o šedesátiletého muže z Karlovarska. Je podezřelý ze spáchání přečinu výtržnictví. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Magistrát města Karlovy Vary

Štítky napadený řidič autobusu, MHD, pepřový sprej, výtržnictví, řidič autobusu, Karlovy Vary, Jan Bílek, Hranice V-Rybáře, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pasažér nastříkal řidiči autobusu do očí pepřový sprej, nechtěl mu ukázat platnou jízdenku.  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.