Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Odstranil botičku a ujel. Vůz mu zabavil exekutor

Policisté z obvodního oddělení Aš podezírají místního osmačtyřicetiletého muže z toho, že v polovině září letošního roku neoprávněně sundal ze svého vozidla botičku a odjel. Automobil mu byl totiž předtím zabaven exekutorem. V případě prokázání viny mu teď hrozí až dva roky za mřížemi.

Exekutor nainstaloval na osobní vozidlo osmačtyřicetiletého muže z Aše botičku v pondělí 19. září. Ještě ten den ji ale muž z automobilu odstranil, a i přes zákaz s vozidlem odjel. Při demontáži navíc botičku poškodil.

„Nejdříve to zkoušel přineseným nářadím, ale to se mu nepodařilo, botičku navíc poškodil. Následně vypustil pneumatiku a botičku z ní sundal. Tu poté odnesl do sklepa, dohustil pneumatiku a osobním automobilem z místa odjel. Po vyřízení soukromých věcí měl muž automobil zaparkovat na parkovišti v jiné ulici,“ popsal policejním mluvčí Jakub Kopřiva.

Když se exekutor o dva dny později dostavil na původní parkoviště kvůli odtahu vozidla, automobil zde nenašel a celou věc oznámil na policii. Osmačtyřicetiletý muž následně vše policistům přiznal a poškozenou botičku jim ze sklepa přinesl. Muž je nyní podezřelý  ze spáchání přečinu neoprávněného užívání cizí věci a v případě prokázání viny mu hrozí až dva roky vězení.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, krimi, Karlovarský, exekuce, soudní exekutor,

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odstranil botičku a ujel. Vůz mu zabavil exekutor  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.