Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Opilá řidička stihla během chvíle nabourat do dvou aut a jednoho domu

V Kraslicích došlo o víkendu k nehodě, při které měla opilá řidička poničit dva automobily a narazila také do domu. Dechová zkouška ukázala hodnotu 2,35 promile. Policisté jí proto zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu.

V neděli večer zasahovali policisté u dopravní nehody, která se stala v Kraslicích na Sokolovsku. Devětačtyřicetiletá řidička osobního automobilu značky Honda měla při couvání narazit do zaparkovaného vozidla značky Volkswagen.

„Poté se měla s automobilem otočit, vjet do protisměru, najet na chodník pro chodce a po chvíli narazit do zdi domu. Ani to jí ovšem nemělo zastavit a ve své jízdě měla pokračovat. Ovšem jen pár metrů, protože následně měla narazit do jiného zaparkovaného automobilu taktéž značky Volkswagen. Poté jí na vozidle již nešla zařadit rychlost, a to mělo její jízdu ukončit,“ shrnul policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Řidička měla poškodit dvě zaparkovaná vozidla a zeď domu, a tak způsobit škodu zhruba 100 tisíc korun. Při nehodě se nikdo nezranil.

„Po příjezdu policejní hlídky se řidička podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,35 promile. Z tohoto důvodu byl ženě zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda. Následně byla převezena k lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu,“ popsal Kopřiva.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, Kraslice, sokolovsko, dům, Volkswagen, Honda, okres Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá řidička stihla během chvíle nabourat do dvou aut a jednoho domu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.