Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Surový lupič táhnul ženu po schodech dolů, nechtěla se pustit tašky s větším finančním obnosem

Ve vazbě skončil šestačtyřicetiletý muž, který má mít na svědomí velmi brutální loupež. Přímo v jednom z bytů panelového domu v Chodově na Sokolovsku ukradl jedné ženě tašku s velkým finančním obnosem. Ženu pak vláčel po schodech, když se nechtěla kabely pustit.

Pachatel přišel ke dveřím bytu poškozené jedenačtyřicetileté ženy v šestém patře, kde zaklapal. „Poté, co jednačtyřicetiletá žena otevřela dveře jí neznámu muži, si měl vymyslet historku. Údajně sháněl telefonní číslo na jejího manžela kvůli pracovní nabídce. Žena mu tak umožnila vstup na chodbu bytu a odešla do kuchyně napsat telefonní kontakt. Když přišla zpět na chodbu a předávala mu lístek s telefonním číslem, obviněný muž náhle sáhl po tašce s finanční hotovostí, která se nacházela na chodbě,“ popsal začátek incidentu mluvčí policie Jan Bílek.

Žena se následně s mužem začala o tašku přetahovat. Šestačtyřicetiletý muž se snažil ženu odstrčit a z bytu utéct, což se mu povedlo. Žena se ale tašky držela, a tak jí táhl po schodech až do mezipatra, kde se již pustila. Toho využil a utekl z domu, kde nastoupil do vozidla a z místa odjel. Svým jednáním měl způsobit škodu přibližně 130 tisíc korun. Kriminalistům ale dlouho neunikal. Na základě zajištěných stop se podařilo pachatele brzy vypátrat a dopadnout.

„Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na deset let,“ dodal mluvčí policie Jan Bílek.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Luboš Vrabec

Štítky okradená žena, táhnul jí po schodech, ukradl tašku s penězi, schodiště, okres Sokolov, Chodov, Jan Bílek, chodba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Surový lupič táhnul ženu po schodech dolů, nechtěla se pustit tašky s větším finančním obnosem  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.