Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž ohrožoval řidiče autobusu injekční stříkačkou s neznámou tekutinou

Kriminalisté ze Sokolova stíhají třicetiletého muže, kterého obvinili ze zvlášť závažného zločinu loupeže. Dotyčný měl napadnout řidiče autobusu a vyhrožoval mu, že ho bodne injekční stříkačkou s neznámou tekutinou. Muži hrozí až desetileté vězení.

Událost se stala ve čtvrtek 11. srpna, o případu informovali policisté tento týden. K incidentu došlo před 22. hodinou v Sokolově. 

„Čtyřicetiletý řidič autobusu, který se s obviněným mužem znal, měl zastavit a po chvíli otevřít dveře autobusu, což po něm třicetiletý muž požadoval. Obviněný měl do vozidla vstoupit a řidiče začít ohrožovat injekční stříkačkou naplněnou neznámou tekutinou,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva, který o případu informoval.

Řidič pokračoval v jízdě. Útočník mu během cesty vyhrožoval fyzickým napadením a bodnutím injekční stříkačkou, pokud mu řidič nedá peníze. 

„Řidič mu nakonec po neustálém vyhrožování ze strachu o svůj život a zdraví vydal finanční prostředky z tržby. Poté obviněný muž autobus opustil,“ sdělil Kopřiva. 

Policisté se o případu dozvěděli druhý den a za několik desítek minut muže vypátrali a zadrželi. „Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, což akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby,“ dodal Kopřiva. Muž hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky útok, muž, stříkačka, policie, autobus, injekční stříkačka, tekutina, řidič autobusu, Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž ohrožoval řidiče autobusu injekční stříkačkou s neznámou tekutinou  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.