Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Nejdku na Karlovarsku našli ubodanou ženu. Policisté viní z vraždy jejího známého

Karlovarští kriminalisté obvinili osmadvacetiletého muže z Nejdku na Karlovarsku z vraždy o rok starší ženy z Karviné, která byla u něj v sobotu večer na návštěvě. Po hádce svou známou napadl brutálně nožem a způsobil jí bodná a řezná zranění, kterým na místě podlehla. Stíhanému muži hrozí až osmnáctileté vězení.

Po útoku obviněný muž z bytu odešel. Ženu podle policie nechal ležet na zemi, aniž se zajímal o její zdravotní stav, i když byla evidentně v ohrožení života. Došel na obvodní oddělení v Nejdku a policistům sdělil, že ho žena ohrožovala nožem.

Policisté se okamžitě vydali do bytové jednotky, kde nalezli zraněnou ženu. Společně s přivolanou zdravotnickou záchrannou službou poskytli devětadvacetileté ženě první pomoc, ovšem ta nakonec svým rozsáhlým zraněním na místě podlehla. Vzhledem k tomu, že žena měla na těle několik obranných zranění, tak byl osmadvacetiletý muž policisty zadržen," sdělil mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Soud poté vzal obviněného do vazby. "V případě prokázání viny hrozí osmadvacetiletému muži, který již byl v minulosti pravomocně odsouzen, trest odnětí svobody na deset až osmnáct let," dodal Kopřiva.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky vražda, Policie, Nejdek, Ubodání, Karlovarský kraj, úraz, Karviná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Nejdku na Karlovarsku našli ubodanou ženu. Policisté viní z vraždy jejího známého  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.