Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Erotické hrátky invalidního cizince vyvrcholily pobodáním prostitutky. Muž je obviněn z pokusu o vraždu

Z pokusu o vraždu obvinili kriminalisté z Karlovarska jedenapadesátiletého invalidního cizince, který k nám do Česka přijel ze sousedního Německa. Ten měl ve svém automobilu napadnout nožem ženu, které způsobil četná zranění. Mělo se jednat o prostitutku poskytující muži své erotické služby.

„Obviněný cizinec přijel osobním automobilem ze sousedního Německa na Chebsko. Krátce před 19. hodinou měl na ulici oslovit osmatřicetiletou ženu, se kterou se v minulosti již několikrát potkal. Žena měla nastoupit do vozidla a společně měli odjet a zastavit na polní cestě. Žena měla v automobilu začít muže masírovat a přitom se mu pokusila z kapsy odcizit finanční prostředky. Muž na to měl zareagovat tak, že vzal nůž a ženu s ním napadl,“ popsal krvavá incident mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Útočník, který je podle serveru krimi-plzen.cz jinak upoutaný na invalidní vozík, měl napadené ženě způsobit bodnořezné poranění v horní části těla. Zraněné se z posledních sil podařilo z vozidla okamžitě vystoupit a z místa utéct. Se svým vážným zraněním byla poté žena ošetřena v nemocnici, kde byla následně i hospitalizována.

„Kriminalisté se začali případem zabývat a v pátek 5. srpna cizince zadrželi. Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl cizinec vzat do vazby. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody na deset až osmnáct let," dodal policejní mluvčí. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky napadená prostitutka, pokus o vraždu, obviněný cizinec, Německo, Česko, Karlovarský kraj, okres Cheb, prostituce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Erotické hrátky invalidního cizince vyvrcholily pobodáním prostitutky. Muž je obviněn z pokusu o vraždu  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.