Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Rychlá spravedlnost, krátce po krádeži v casinu putoval zloděj rovnou do vězení

Spravedlnost velmi rychle dohnala padesátiletého muže, který kradl v prostorách casina na Sokolovsku. Na vynesení verdiktu nečekal po dopadení ani 14 dní a putoval rovnou do věznice.

„Ve druhé polovině července letošního roku v nočních hodinách přišel padesátiletý muž do casina na Sokolovsku. Po chvíli využil nepozornosti obsluhy a vstoupil do prostoru barového pultu. Následně ze zásuvky vzal dvě peněženky s finanční hotovostí a také zlatou kartu sloužící k vyplácení peněz z výherních automatů. Poté měl z casina i s odcizenými věcmi odejít a tímto svým jednáním způsobit celkovou škodu přibližně 110 tisíc korun,“ popsal událost mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Policisté z obvodního oddělení Sokolov-město muži, který již byl dříve pravomocně odsouzen například za úvěrový podvod, sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. Teď byl muž odsouzen k nepodmíněnému trestu odnětí svobody v trvání šestnácti měsíců. Následně ho policisté převezli přímo do věznice.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krádež, kradl v casinu, ukradené peněženky, okres Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rychlá spravedlnost, krátce po krádeži v casinu putoval zloděj rovnou do vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.