Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dívce vyhrožoval, že ji shodí z mostu. Hrozí mu za to tři roky vězení

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání jedenadvacetiletého muže z Karlových Varů. Mladý muž měl ve čtvrtek pozdě v noci urážet návštěvníky jednoho z karlovarských barů. Stejnou skupinku lidí, pak nad ránem potkal ještě na Chebském mostě a opět je začal urážet. Vše vyvrcholilo tím, že chytil sedmnáctiletou dívku a násilím ji začal tlačit přes zábradlí a vyhrožoval, že ji shodí. Jeho kamarád jej nakonec z místa odtáhl.

Až tříletý trest odněntí svobody nyní hrozí jedenadvacetiletému muži za to, že ve čtvrtek pozdě v noci vyhrožoval sedmnáctileté dívce, že ji shodí z mostu. Samotnému incidentu ještě předcházela slovní potyčka v jednom z karlovarských barů.

„Mladík tam měl urážet návštěvníky zařízení, jeho vulgární chování nakonec ukončila bezpečnostní agentura baru, která ho společně s jeho kamarády vyvedla ze zařízení,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Po třetí hodině ráno měl pak mladý muž potkat na Chebském mostě v Karlových Varech skupinku lidí, s níž se předtím střetl v baru a opět je začal slovně napadat. „Následně oběma rukama chytil sedmnáctiletou dívku, zvedl ji do výšky a přehnul přes zábradlí mostu, které se nachází zhruba deset metrů nad hladinou řeky. Dívku měl držet tak, že byla horní polovinou těla za zábradlím a přitom jí měl nadávat a vyhrožovat,“ přiblížil incident Kopřiva. Muž po chvíli svého jednání zanechal a dívku postal zpátky na zem. Dalšímu vyhrocení situace zabránil jeho kamarád, který jej z místa odtáhnul. Při incidentu naštěstí nedošlo k žádnému zranění dívky, ani nikoho dalšího.

Případem se nyní zaobírají karlovarští kriminalisté, kteří již zahájili trestní stíhání a muže obvinili ze spáchání přečinů omezování osobní svobody a nebezpečného vyhrožování. V případě prokázíní viny hrozí násilníkovi až tříletý trest. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, vyhrožování, krimi, Karlovarský, zábradlí, Karlovy Vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dívce vyhrožoval, že ji shodí z mostu. Hrozí mu za to tři roky vězení  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.