Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie pátrala po totožnosti muže, kterého našla ve Staré Vodě na Chebsku

Karlovarští policisté se od sobotního odpoledne snažili zjistit totožnost muže, kterého nalezli v obci Stará Voda na Chebsku. Muž jim sdělil pouze to, že se jmenuje Miro. Podle informací webu Krimi – Plzeň byl muž v pondělí odpoledne ztotožněn.

Ojedinělý případ řešili karlovarští policisté. V sobotu totiž v obci Stará Voda na Chebsku nalezli muže, u něhož se jim vůbec nepodařilo zjistit totožnost. Sdělil jim pouze to, že se jmenuje Miro. Jakékoli další informace o sobě ani o svých příbuzných či místě pobytu však nebyl schopen podat. Policisté proto žádali veřejnost, aby jim s identifikací pomohla.

„Muž má na sobě modré tepláky a šedé triko značky Puma. Pokud muže poznáte či o něm víte jakékoliv informace, tak volejte na linku 158,“ uvedli policisté v příspěvku.

V pondělí odpoledne policie uvedla, že se jim podařilo totožnost muže zjistit. „Díky informacím od občanů se podařilo určit mužovu totožnost i se spojit s jeho rodinou, které bude po provedení neodkladných úkonů předán do péče," řekl serveru Krimi – Plzeň tiskový mluvčí policie.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, totožnost, pátrání, Chebsko, Karlovarský, okres Cheb, Stará Voda, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrala po totožnosti muže, kterého našla ve Staré Vodě na Chebsku  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.