Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Surový lupič drsně napadl ženu na zahradě jejího domu, nakonec jí odcizil kolo a mobil

Velmi surovým způsobem napadl agresivní lupič ženu na zahradě u jejího domku v obci na Sokolovsku. Pachatel, kterého žena znala, si původně přišel vypůjčit kolo a vynucoval si to velmi drsným způsobem. Teď čelí obvinění z loupeže a z porušování domovní svobody.

„Muž vstoupil na pozemek rodinného domu v jedné menší obci na Sokolovsku. Měl přistoupit k šestatřicetileté ženě, kterou z minulosti znal a požadovat po ní, aby mu půjčila jízdní kolo. Žena okamžitě odešla do rodinného domu. Muž se za ní vydal a přitom jí začít vulgárně nadávat s tím, že když mu jízdní kolo nepůjčí, tak si ho vezme sám. Po chvíli měl ženu fyzicky napadnout několika údery pěstí do oblasti hlavy,“ popsal začátek incidentu mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Po útoku chtěla žena přivolat policii, ovšem muž k ní měl znovu přistoupit a z ruky jí vytrhnout mobilní telefon. „Poté jí měl vyhrožovat a následně odejít na zahradu, kde měl vzít jízdní kolo a na něm odjet. Žena se pak vydala ke své známé, odkud chtěla přivolat policejní hlídku, ale muž jí měl na kole dojet, znovu fyzicky napadnout a z místa odjel,“ řekl policejní mluvčí.

Po tomto útoku musela žena se svým zraněním vyhledat lékařské ošetření v nemocnici. Odcizením jízdního kola a mobilního telefonu jí agresor způsobil škodu téměř osm tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na deset let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky loupež, přepadená žena, napadl ženu, Sokolovsko, zahrada, jízdní kolo, okres Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Surový lupič drsně napadl ženu na zahradě jejího domu, nakonec jí odcizil kolo a mobil  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.