Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Souboj dvou mužů mezi garážemi skončil smrtí. Obviněnému hrozí vězení až na 16 let

Těžké ublížení na zdraví s následkem smrti prošetřují karlovarští kriminalisté. Tragédií skončila potyčka mezi dvěma muži, při které jeden z nich udeřil druhého mimo jiné do hlavy. Zraněný poté zemřel. Obviněný je ve vazbě a čeká ho soud.

Ve vazbě je šestatřicetiletý muž z Lounska, který čelí obvinění ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti.

„V proluce mezi dvěma garážemi v Sokolově měl v sobotu 18. června letošního roku krátce po 15. hodině po předchozí slovní rozepři obviněný muž fyzicky napadnout pětatřicetiletého muže. Toho měl nejdříve silně udeřit pěstí do oblasti hlavy. Po tomto úderu měl pětatřicetiletý muž upadnout na zem a obviněný měl ve svém útoku pokračovat. Ležícího a nebránícího se muže měl opět několikrát udeřit pěstí do horní části těla,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva, který o případu informoval.


Záběr z místa události. Zdroj: Policie ČR

Po incidentu měl šestatřicetiletý muž odejít. O několik minut později napadený muž i přes poskytnutou lékařskou pomoc na místě zemřel. Policisté začali případ vyšetřovat a po několika hodinách obviněného zadrželi v Sokolově. Test následně potvrdil, že je pod vlivem alkoholu. Při zadržení byl podle policie v těžkém stadiu opilosti. 

„Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody na osm až šestnáct let,“ dodal Kopřiva. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky napadení, policie, muž, soud, vazba, smrt, Sokolov, Policie České republiky, okres Louny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Souboj dvou mužů mezi garážemi skončil smrtí. Obviněnému hrozí vězení až na 16 let  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.