Počasí dnes10 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Po napadení skupiny vodáků v tábořišti stíhá policie dva muže pro výtržnictví a ublížení na zdraví

Trestním stíháním dvou mužů obviněných z výtržnictví a ublížení na zdraví pokračuje spor mezi vodáky v tábořišti v Kynšperku nad Ohří na Sokolovsku. Incident mezi dvojicí obviněných ve věku 33 a 34 let a skupinou vodáků se stal už loni v polovině července.

„Po slovní rozepři měl mladší z dvojice mužů kovovou tyčí udeřit do různých částí těla dva muže a jednu ženu ze skupinky vodáků. Ženě měl tímto útokem způsobit zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření a následnou hospitalizaci v nemocnici. Kovovou tyčí měl následně obviněný třiatřicetiletý muž vodákům poničit kempingový prutový stan a rozkládací kempingový set hliníkového stolku. Tím způsobil celkovou škodu přibližně šest tisíc korun,“ uvedl mluvčí policie Jakub Kopřiva.

„Do konfliktu se měl po slovní rozepři zapojit také obviněný čtyřiatřicetiletý muž, který měl úderem pěstí udeřit osmačtyřicetiletou ženu, taktéž ze skupinky vodáků. Žena měla upadnout na zem a způsobit si zranění, které si také vyžádalo lékařské ošetření a hospitalizaci v nemocnici. V případě prokázání viny hrozí oběma mužům trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodal mluvčí policie.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky výtržnost, ublížení na zdraví, vodáci, napadení vodáků, trestní stíhání, policie, okres Sokolov, Kynšperk nad Ohří

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po napadení skupiny vodáků v tábořišti stíhá policie dva muže pro výtržnictví a ublížení na zdraví  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.