Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

U Jáchymova narazilo auto do stromu, jeden člověk je vážně zraněný

U Jáchymova na Karlovarsku včera po 16:00 havarovalo osobní auto. Sjelo mimo silnici a narazilo do stromu. Jeden člověk je vážně zraněný. Na místo byl povolán i vrtulník záchranné služby, řekl mluvčí krajských hasičů Martin Kasal. Doprava na silnici I/25 ve směru na Boží Dar byla řízena kyvadlově kvůli zásahu záchranářů.

"Nehoda se stala nad Jáchymovskou zatáčkou ve směru na Boží Dar. Jedno auto se dostalo mimo silnici a narazilo do stromu. Pod silnicí byl poměrně prudký svah. V autě byla jedna osoba, která byla zaklíněná a bylo potřeba ji vyprostit. Kvůli přistání vrtulníku musela být silnice uzavřena," uvedl Kasal.

Podle krajské policejní mluvčí Kateřiny Peškové řidič auta z dosud nezjištěných příčin vyjel mimo vozovku a narazil do stromu. Zraněná osoba byla letecky transportována do plzeňské fakultní nemocnice. "Provoz na silnici nyní řídí policie, ale je možné, že kvůli vyproštění vozidla může být komunikace dočasně znovu uzavřena," uvedla Pešková.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hasiči Ostrov

Štítky ČR, nehoda, zranění, Jáchymov, silnice, strom, Martin Kasal, Boží Dar, Karlovarský kraj, Fakultní nemocnice Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Jáchymova narazilo auto do stromu, jeden člověk je vážně zraněný  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.